Selena åker till Atlanta för att träffa Justin, awww




Trots att otroligt sjuka och på sjukhuset förra veckan, är Selena mår bättre för hoppa på ett plan för att se sin man - älskar inte du det?!
Det är kärlek i luften för Justin Bieber och Selena Gomez! Den 18-åriga Disney-stjärnan har fått några ganska allvarliga Bieber feber och vi inte klandra henne. Selena tog hennes Twitter den 15 juni att berätta hennes fans att hon var bestyckningen av från hennes hemstad Dallas, Texas och begav sig till smutsiga söder för att se Justin! "Hej Dallas, jag saknar er alla innerligt," Selena twittrade. "Jag är iväg till Atlanta, se er snart!"

Vi tycker det är kul att Selena kommer att se Justin men hon driver sig själv lite för hårt? Hon var bara på sjukhuset och i helgen att hon förväntas vara värd för MuchMusic Video Awards i Toronto. Vi satsar det lyckliga paret går ihop eftersom det är i Justin hemland Kanada!

Det var inte så länge sedan Selena det var på besök Justin och hans familj! Vi är glada att de är återförenas, vi hoppas bara att Selena får tillräckligt med vila.



källa - hollywoodlife






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0